Prijzen zonnebanken

Voordelig  Ergoline zonnen
Gemiddeld zon je al 20 minuten voor 12,- per keer

Echt waar... bij ons professioneel zonnen voor een super laag tarief! Afhankelijk van de duur sessie en je gekozen type zonnebank., dat is pas Cool!  Yes... gewoon zonnen als het je uitkomt en voor een voordelig tarief per keer.

Dus lekker lang genieten van warmte en rust onder een lichte zonnebank, even vlug een kleurtje halen onder de meer krachtige Prestige zonnebank of maximaal resultaat met de nieuwste Beautyvision IQ zonnebank voorzien van rood beautylight, aan u de keus, je betaalt altijd een voordelige prijs per zonnebank bezoek.

Vraag ook naar de bundel inkoop voordelen...
zonnestudios

Prijzen en de VOORDEELPAS

Nog voordeliger zonnen? Vraag naar onze strippenkaarten inkoop voordelen!

Uw betaling ontvangen wij bij voorkeur door gebruikmaking van onze betaalautomaat met uw pin. ergoline-zonnebank-hilversum


De de verenigde Gooische zonnestudio's© Voordeelpas in de vorm van een creditcard kunt u (steeds) aan de balie laten opwaarderen. Hoe groter de opwaardering, des te meer gratis zon tegoed u ontvangt. De aanbiedingen kunnen per vestiging verschillend zijn.

  • Bij opwaarderen met € 50   ontvangt u € 15 extra zontegoed 
  • Bij opwaarderen met € 75   ontvangt u € 20 extra zontegoed 
  • Bij opwaarderen met € 100 ontvangt u € 40 extra zontegoed 

ergoline zonnebank huizenergoline-zonnebank-huizen2ergoline-zonnebank-huizen3

Voor het gebruik van de voordeelpas en ter vervanging in geval van verlies, brengen wij € 5,=(koop pas/geen borg) in rekening bij uw eerste opwaardering. De zonnestudio Voordeelpas is niet persoonsgebonden, zodat uw partner of vrienden er ook gebruik van kunnen maken. Ook is het mogelijk om bij het online reserveren direct af te rekenen, wil je liever in de zonnestudio zelf betalen, dan kies je bij het online reserveren voor achteraf betalen.

Gewoon per zonnebad betalen zonder een zonnestudio voordeelpas kan natuurlijk ook.

 Ergoline_zonnestudio_philipsErgoline_zonnestudio_logozonnestudio utrecht zonnestudio hilversum zonnestudio naarden zonnestudio bussum